Fødselsdagskort til kvinder

0
22154
fødselsdag kvinde

Sådan skriver du et sødt fødselsdagskort til en kvinde

Der findes mange dejlige begivenheder gennem livet. En af dem er fødselsdagen. Det er en fremragende årlig festdag for vedkommende, der fylder år. Du kender måske en speciel kvinde, der fortjener en speciel gave til sin fødselsdag. Men du synes ikke, at gaven helt fortæller alt, hvad du føler. Her er det personlige fødselsdagskort det sikre valg til at udtrykke, hvor glad du er for at have denne kvinde i dit liv. Her får du et par gode råd med på vejen, om end du ønsker at glæde din kæreste, din mor eller en helt anden kvinde.

Fødselsdagshilsner og tekst perfekt til kvinde

 • Stort tillykke, min elskede. Jeg håber, at din bag bliver noget helt særligt.
 • Du er min glæde, min skat, min største gave i livet! Tillykke med fødselsdagen, skat!
 • Tak for alle de gode øjeblikke, som du har bragt ind i mit liv. Tillykke med fødselsdagen, min kære. Jeg ønsker dig alt godt. Elsker dig!
 • Du er min soulmate, min partner og min mest pålidelige ven. Jeg kan ikke forestille mig, hvordan mit liv ville være uden dig. Her på din fødselsdag vil jeg minde dig om alle grundene til, at jeg elsker dig.
 • Hver dag med dig er en stor fest og er fyldt med smukke øjeblikke. Jeg elsker dig, skat. Tillykke med fødselsdagen!
 • Jeg er den heldigste person på jorden, fordi jeg har den mest vidunderlige pige ved min side. God fødselsdag til dig, skat!
 • Jeg ønsker dig en fødselsdag, der er lige så skinnende som dine øjne, og lige så dejlig, som du er.
 • Du er den mest fantastiske ting, der nogensinde er sket for mig. Hav en fantastisk fødselsdag!
 • Tillykke med fødselsdagen til den dejligste kæreste nogensinde. Du fortjener al succes, glæde og kærlighed i verden. Lad os fejre denne specielle dag sammen!
 • Fordi det i dag er din fødselsdag og fordi du er den bedste, så er det ikke nok at ønske dig tillykke én gang. Derfor ønsker jeg dig hermed tillykke to gange. Jeg håber, du får en fødselsdag, der er fantastisk på hver tænkelig måde. Jeg håber, du får et fantastisk kommende år.
 • Din fødselsdag er en speciel dag for dig, men for mig er hver dag speciel, hvis blot jeg kan bruge dem med dig.
 • Stort tillykke til en pige, som mit liv er ufuldstændigt uden.
 • Jeg er så heldig, at jeg har dig i mit liv. Nyd din store dag, og må den give dig en masse glæde! Stort tillykke med fødseldagen!

Find din vinkel og formål til din hilsen

Først og fremmeset skal du beslutte dig for, hvilket formål og vinkel dit kort skal have. Hvis du gerne vil skrive et romantisk kort til din skønne kæreste, skal vinklen helt sikkert være anderledes, end hvis din bedstemor skal have en fødselsdagshilsen på sin 80års fødselsdag. Det lyder måske trivielt, men det er vigtig at tage stilling til, da denne beslutning skaber skelettet og retningen for din hilsen. Lidt forberedelser giver rigtig gode resultater, så du rammer modtageren lige i hjertet

Læg vægt på følelserne

Den sikre vej til en kvindens hjerte er at lægge vægt på følelserne. Du kan være helt sikker på, at din fødselsdagshilsen vil ramme plet, hvis du fortæller, hvor højt du elsker vedkommende. Derudover er en god måde at udtrykke sin kærlighed på, at mindes en god oplevelse man har haft sammen. På den måde fremkalder man en gensidig følelse hos hinanden, I forhåbentlig kan blive enige om er fantastisk. 

Så hvis du for eksempel har et dejligt ferieminde med dit kæreste, eller du kan huske en hyggelig dag på stranden med din mor, da du var lille, er dette en god ting at skrive ind i kortet.

Dog skal du være opmærksom på, at for meget af det gode kan give bagslag. Et godt råd til at undgå dette er at bruge humor i kortet. På den måde gør du følelserne mere lige til og håndterbare.

Brug mange tillægsord og billedsprog

En af din ting, der er specielt gode at have med i et kort til en kvinde, er tillægsord. Dette giver dig mulighed for at nuancere dit billede af denne specielle kvinde og fortælle præcis, hvad du tænker om hende.

En anden ting, der også altid rammer plet, er billedsprog. Så hvis du en haj til at formulere dig, er dette et fremragende træk. Det gør sproget levende og dynamisk. Derudover skaber modtageren billeder oven i hovedet, når hun læser det. Det gør altså hele teksten mere ægte.

Giv dit fødselsdagskort et lille twist til kvinden

Hvis du virkelig skal give den gas med dit fødselsdagskort, kan du tilføje et lille twist. Dette kan for eksempel indebære en lille tegning, eller måske har du printet et billede ud af dig selv sammen med den specielle kvinde i dit liv. Hvis du er virkelig skarp, kan billedet være fra det minde, du har skrevet ind i kortet. Det ville være tjekket.