Fødselsdagskort til kvinder

0
120
fødselsdag kvinde

Sådan skriver du et sødt fødselsdagskort til en kvinde

Der findes mange dejlige begivenheder gennem livet. En af dem er fødselsdagen. Det er en fremragende årlig festdag for vedkommende, der fylder år. Du kender måske en speciel kvinde, der fortjener en speciel gave til sin fødselsdag. Men du synes ikke, at gaven helt fortæller alt, hvad du føler. Her er det personlige fødselsdagskort det sikre valg til at udtrykke, hvor glad du er for at have denne kvinde i dit liv. Her får du et par gode råd med på vejen, om end du ønsker at glæde din kæreste, din mor eller en helt anden kvinde.

Find din vinkel og formål til din hilsen

Først og fremmeset skal du beslutte dig for, hvilket formål og vinkel dit kort skal have. Hvis du gerne vil skrive et romantisk kort til din skønne kæreste, skal vinklen helt sikkert være anderledes, end hvis din bedstemor skal have en fødselsdagshilsen på sin 80års fødselsdag. Det lyder måske trivielt, men det er vigtig at tage stilling til, da denne beslutning skaber skelettet og retningen for din hilsen. Lidt forberedelser giver rigtig gode resultater, så du rammer modtageren lige i hjertet

Læg vægt på følelserne

Den sikre vej til en kvindens hjerte er at lægge vægt på følelserne. Du kan være helt sikker på, at din fødselsdagshilsen vil ramme plet, hvis du fortæller, hvor højt du elsker vedkommende. Derudover er en god måde at udtrykke sin kærlighed på, at mindes en god oplevelse man har haft sammen. På den måde fremkalder man en gensidig følelse hos hinanden, I forhåbentlig kan blive enige om er fantastisk. 

Så hvis du for eksempel har et dejligt ferieminde med dit kæreste, eller du kan huske en hyggelig dag på stranden med din mor, da du var lille, er dette en god ting at skrive ind i kortet.

Dog skal du være opmærksom på, at for meget af det gode kan give bagslag. Et godt råd til at undgå dette er at bruge humor i kortet. På den måde gør du følelserne mere lige til og håndterbare.

Brug mange tillægsord og billedsprog

En af din ting, der er specielt gode at have med i et kort til en kvinde, er tillægsord. Dette giver dig mulighed for at nuancere dit billede af denne specielle kvinde og fortælle præcis, hvad du tænker om hende.

En anden ting, der også altid rammer plet, er billedsprog. Så hvis du en haj til at formulere dig, er dette et fremragende træk. Det gør sproget levende og dynamisk. Derudover skaber modtageren billeder oven i hovedet, når hun læser det. Det gør altså hele teksten mere ægte.

Giv dit fødselsdagskort et lille twist til kvinden

Hvis du virkelig skal give den gas med dit fødselsdagskort, kan du tilføje et lille twist. Dette kan for eksempel indebære en lille tegning, eller måske har du printet et billede ud af dig selv sammen med den specielle kvinde i dit liv. Hvis du er virkelig skarp, kan billedet være fra det minde, du har skrevet ind i kortet. Det ville være tjekket.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here