Fødselsdag rim

0
24
fødselsdag rim

Derfor skal du prøve at få dit fødselsdagskort til at rime

Der findes intet bedre end et velskrevet fødselsdagskort. Fødselaren vil sætte stor pris på, at du har gjort dig umage med at skrive et rigtig fint og personligt fødselsdagskort. Hvis du synes, at det kan være svært at formulere et velskrevet fødselsdagskort, kan du læse med her og få tips til at gøre fødselsdagshilsenen til noget helt særligt.

En fødselsdagshilsen som et personligt digt 

Noget der virkelig vil fange fødselarens opmærksomhed, er et fødselsdagskort, der rimer. Der er nemlig noget helt særligt over et personligt rim. For det første viser det, at du har taget dig god tid, og at du har været kreativ med din skrivning. Husk på, at du ikke behøver at sammenfatte et langt rim, det kan også blot være nogle enkelte linjer, der rimer. Skriv fødselsdagsrimet i hånden for at gøre det ekstra autentisk.

Et kort der er værd at gemme

Det er en kæmpe smigr, når fødselaren gemmer på fødselsdagskortet. En rimende fødselsdagshilsen går som regel lige i hjertet på de fleste. Det er nemt for fødselaren at forholde sig til et rim. Det skal være nemt at læse og gøres overskueligt i linjeantallet. Herefter kan du selv vælge, om du vil skrive en rimende højtidelig hilsen, eller om du vil have en mere humoristisk tone i hilsenen. Du kan være uendelig kreativ med vendinger og ord, og et velskrevet kort kan føles som en helt særlig gave i sig selv. Hvis du fx giver fødselaren en oplevelse i fødselsdagsgave, er det særligt vigtigt, at kortet er godt formuleret. Da vil fødselaren kigge tilbage på kortet og se det som et minde på en helt særlig fødselsdag. 

Tænk på, hvor glad du selv ville blive, hvis en af dine venner eller familiemedlemmer havde digtet en personligt fødselsdagshilsen. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here