Hvad skriver man i fødselsdagskortet til den studerende

0
3150

Når man skal skrive et fødselsdagskort, så er det altid klogt at tænke lidt nærmere over hvem der i grunden er modtageren af brevet. Når modtageren af fødselsdagskortet er en studerende, så har man allerede en stor bunke af ideer, man kan tage af, når man sidder og skal finde frem til de rette ord og de rette sætninger, som udover at kunne sige tillykke på en hyggelig og sjov måde måske også kan give nogle ord, der er værd at tænke lidt mere over.

Tænk over hvad fremtidsplanerne er

Start med at tænke over, hvad det er for nogle fremtidsplaner som den studerende går rundt med. Hvis fx han eller hun gerne vil være læge, når gymnasiet er færdigt, så er det denne profession man bør nævne i teksten.

Derudover er der mange gode grunde til at tænke lidt mere ud i fremtiden. Og derfor bør man skrive nogle ting, der måske får den studerende til at huske på, hvor vigtig uddannelsen er og hvor meget tid man egentlig har til at få sig de rigtig gode karakterer.

Skriv i god tid

Når man skal skrive kortet så nytter det ikke noget at man først får sat sig ned i sidste sekund før man tager sig sammen til at få det skrevet. Man skal være ude i så god tid som muligt for på den måde sikre man at det bliver en så god tekst som det kan lade sig gøre.

Vedlæg med en gave

Man kan også med fordel lægge en lille sød gave med til den studerende. Her er ideerne endnu engang endeløse, men hvis man kan give noget som kan gavne den flittige studerende så er det altså kun et plus. Derfor kan man tænke i retning af noget som dette hos studyshop.dk eller lignende.