Fødselsdagskort til mand

0
10465
fødselsdag mand

Sådan skriver du et sødt fødselsdagskort til en mand

Ved særlige anledninger hører det sig til at købe eller lave en gave til den, der skal fejres. Fødselsdage er naturligvis ingen undtagelse. Men nogle gange kan gaver til mænd blive en smule anonyme, da du typisk holder dig til ønskelisten. Det søde fødselsdagskort er dermed din mulighed for at gøre gaven mere personlig. Her får du et par gode råd til, hvordan du skriver et sødt fødselsdagskort til en mand.

Beslut dig for dit formål

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad formålet med dit fødselsdagskort er. Måske ønsker du at glæde en ven, du holder meget af. Måske ønsker du at sende en sød hilsen til din kæreste, der skal have at vide, hvor tosset du er med ham. Måske kan det også bare være, at du ønsker at sende et sødt kort til et mandligt familiemedlem, der har støttet dig gennem dit liv. Ligegyldig hvad din intention er, er dette første punkt på dagsordenen. 

Vær personlig i din fødselsdagshilsen til manden

Når du går i gang med selve kortet, er der én ting, der er vigtigere en alle andre. Du skal nemlig altid sørge for at gøre dit kort personligt. Det er netop dette, der gør modtageren allermest glad. Dette giver også mulighed for at udfolde dig kreativt i kortet. En god mulighed for at dyrke den personlige del i kortet er at mindes noget, I har oplevet sammen. Hvis du for eksempel skriver til din far, kan du skrive en anekdote, fra en tidligere fødselsdag i har holdt sammen. At gå ned ad mindernes vej, er altid en sikker vej til et personligt kort. Det giver garanti for store smil og måske et lille grin. Derudover giver det også mulighed for at tage en snak om et godt minde. Og det er jo altid rart på sin fødselsdag. 

Selvom det kræver en indsats og noget tid at gøre et kort personligt, er det det hele værd. De allerede på forhånd skrevet standard fødselsdagskort, bliver alligevel aldrig gemt.

Brug humor

En anden ting, der også altid er god at have med i et fødselsdagskort, er humor. Specielt kan lange breve med følelsesladede sætninger godt blive for meget. Det er ikke, fordi de ikke forstår budskabet, de sluger bare kærligheden på skrift bedre, hvis det er kombineret med noget humor. At skrive et kort, der ligeså stiller ruller frem og tilbage mellem taknemmelighed for personen, gode minder, kærlighed og humor, er altså den bedste kombination.

Hvis du netop er begyndt at se en ny fyr, du ønsker at glæde med et sødt kort, er humor også et fremragende værktøj. Hvis I lige har mødt hinanden, og det er for tidligt at udfolde dine helt store følelser, så er det en fremragende mulighed for at vise din humoristiske og kreative side frem. Og kan det blive bedre, end at få et smil frem på den man er helt forelsket i?

Hav grammatikken i orden i dit fødseldagskort til mand

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at have styr på grammatikken. Det tager lidt af charmen, hvis fødselaren skal kæmpe sig igennem kortet. Vær derfor skarp på stavefejl og manglende ord. Et godt råd er lige at skrive teksten ned først på et papir ved siden af, inden du skriver det rigtigt ind i fødselsdagskortet.