60 års fødselsdag

0
2266

Forbered dig på en uforglemmelig 60 års fødselsdag 

Der er mange danskere, der vælger at holde en stor fødselsdag, når de har rund fødselsdag. Der er altid en masse forberedelse, når man skal holde en fest. Det er individuelt, hvor stor festen er, da det kommer an på, hvad fødselsdagsbarnets ønsker er. 

Hvad er dine ønsker?

Det er en god ide, at du bliver afklaret, omkring hvad dine forventninger er til din 60 års fødselsdag. Selvom nogle vælger at holde en kæmpe fest, så er det ikke nødvendigvis det rette valg for dig. En stor fødselsdag kan planlægges på mange forskellige måder. Nogle ønsker udelukkende et stille middagsselskab, imens andre ønsker sig en fest, hvor der er gang i den. Du skal bl.a. overveje, hvor mange mennesker der skal med, maden, hvor festen skal holdes, samt om der skal være en form for underholdning. 

Hvad er realistisk?

Det anbefales, at du i første omgang laver et budget over, hvor mange penge du vil bruge på festen. På denne måde er det nemmere at til- og fravælge ting, da du har et budget at kunne forholde dig til. Det kan være en god ide, at du indhenter priser flere steder på f.eks. mad, således at du får en ide om, hvad det koster. Ved at få flere priser har du noget at vælge imellem og kan dermed takke ja til det tilbud, der lever op til dine forventninger. 

Få folk til at sætte kryds i kalenderen 

Du bør sende en invitation ud så hurtigt som muligt til dine gæster, så de kan sætte et kryds i kalenderen. Jo tidligere du sender invitationen ud, jo større bliver chancen for at de fleste af dine gæster kan komme for at fejre dig. Hvis du nemt stresser over planlægningen, så spørg din partner eller en af dine nærmeste, om de ikke vil hjælpe dig med planlægningen. Selvom der er mange ting, man skal have styr på, så er det ikke meningen, at processen skal være uoverskuelig. 

Planlæg en gennemført fest 

For at sætte prikken over i`et bør du have et gennemført tema, således at din invitation f.eks. kommer til at matche temaet til din fest. Uanset om det er din yndlingsfarve eller naturmaterialer, der bliver dit tema, så vil gæsterne være vilde med den røde tråd. Begynd planlægningen i god tid, så du kan nå at få styr på de enkelte detaljer. Din 60 års fødselsdag skal være gennemført, så du kan tænke tilbage på en rigtig god fødselsdagsfest. Husk at få dine gæster til at tage gode billeder, så du har nogle minder at se tilbage på.