Fødselsdags gif

0
3612

Derfor skal du sende en sød fødselsdags GIF til fødselaren

Der findes i dag mange måder at vise omtanke på, når en du kender, har fødselsdag. Måske har du oplevet at en god bekendt har fødselsdag, men du kan have svært ved at formulere en hilsen til personen, særligt hvis du ikke kender vedkommende så godt. Heldigvis byder internettet på flere måder, hvorpå du kan vise omtanke over for folk i dit netværk, der har fødselsdag. Læs mere herunder om de såkaldte fødselsdags GIF’ere.

Hvad er en GIF?

En GIF er en kort animation, som de seneste år er blevet meget populære at sende over Facebook. I dag har Facebook en særlig knap, hvor du kan søge på forskellige keywords, fx ’happy birthday’ eller ’fødselsdag’, og så har du frit slag i et slaraffenland af søde GIF-filer. Animationen kan være tegnet eller med mennesker og varer mellem to til ti sekunder.

Hvorfor sende en GIF som fødselsdagshilsen?

Du kender udtrykket ’et billede siger mere end tusind ord’, og det samme kan siges om en GIF. En GIF er nemlig en super fin måde at vise, at du tænker på fødselaren og sender dine hilsener, uden at du behøver at komme med en uddybende fødselsdagstekst. Og hvis du føler for også at skrive lidt tekst til GIF-filen, er det skam også en mulighed. Du kan altså bare sende en GIF i sig selv eller tilføje en tekst til GIF’en, hvis du vil.

Vælg en sød og sjov GIF, som du tænker, at fødselaren vil blive glad for at se. Det kan være alt fra nogle sjove GIF’s med dyr, som har fødselsdagshatte på, eller et lille barn, der puster en masse lagkagelys ud. Der er uendelige muligheder med de forskellige GIF’s, så tag dig god tid, og vælg den, du synes, er allersødest.