Citater til fødselsdag

0
1496
citater fødselsdag

Derfor skal du inkludere nogle kloge citater i dit fødselsdagskort 

Kloge fødselsdagscitater giver fødselsaren mulighed for at fundere over livet og de valg der engang imellem skal tages. Uanset hvilken relation man har til fødselsaren, bliver man aldrig for gammel til at få et godt råd med på vejen. Et citat er som regel noget der sætter sig fast i hukommelsen, og noget man ofte vender tilbage til. Det er ikke sikkert det er lige nu i ens liv, men måske senere hen. Når man har fødselsdag, giver det god mening at fundere over ens liv og valg. Her kan dine citater til fødselaren komme i spil. 

Citater skaber også glæde 

Hvis du er god til ordleg og ordvalg, kommer der som regel også et smil frem på læberne. Ikke kun hos personen der har fødselsdag, men også for de øvrige gæster som læser kortet. Et fødselsdagscitat er med til at skabe glæde, samtidig med det giver slip på fødselsarens bekymringer og udfordringer. 

Du kan selv skabe glæde ved at give et fødselsdagscitat

Til børn og unge, er det mest oplagt at skrive citatet i et kort. Men er man til rund fødselsdag, kan man sige et citat højt. Det kan være i samarbejde med en tale, en sang eller en anden form for underholdning. Jo mere du får de øvrige gæster med, jo sjovere bliver det. 

Du kan for eksempel vælge at skrive små ord, som du ligger ved hver tallerken. Hver gæst har et nummer. Fra nummer et starter vedkommende med at sige et ord, så nummer to og tre osv. Mens der bliver sagt et ord fra hver person kan de eksempelvis rejse sig. Det giver både gymnastik til gæsterne og humor til hele selskabet. Lav citater ud fra fødselarens interesser og hobbyer, så bliver det personligt.