Fødselsdags invitation

0
1863
fødselsdags invitation

Sådan skriver du en sjov og sød fødselsdagsinvitation

Er din fødselsdag lige om hjørnet, og vil du gerne holde en skøn fest for alle dem, du holder af? Det er blevet utroligt nemt at sende fødselsdagsinvitationer via Facebook, men det har altså ikke den samme charme som en fysisk invitation. Det er langt mere personligt at sende et brev til dem, du holder af, så de føler sig særligt inviterede og ikke bare er en del af en større gruppe på Facebook.

Det kan være svært at finde på kreative idéer til fødselsdagsinvitationer, så du får her lidt hjælp til at lave den sjove og søde invitation til fødselsdagen. 

Gør invitationen personlig

Først og fremmest skal invitationen være personlig. Det nytter derfor ikke noget blot at kopiere en tekst til invitation på nettet – så kan du ligeså godt bare invitere på Facebook. 

Brug i stedet for noget tid på at tænke over, om der er anekdoter og historier, som kendetegner dig, eller som er en vigtig og sjov del af din historie. Tænk gerne anekdoten ind i din forside på invitationen, så modtageren kan gætte, hvem afsender er, allerede når han eller hun åbner kuverten. Har du kreative evner, kan du eventuelt selv tegne en forside og få den trykt i flere eksemplarer.

Skabelon til en fængende og kort tekst

Selve teksten til invitationen skal også holdes personlig. Det skal være en energifyldt tekst, som modtager vil blive glad af at læse. Igen vil det være en god idé at flette en anekdote ind i teksten. Er det et mindre selskab, kan du eventuelt overveje at skrive individuelle kort til hver enkelt gæst, hvor du for eksempel omtaler en sjov episode, I har haft sammen, eller en skæg karakteristika ved hver enkelt gæst.

På den måde føler dine gæster virkelig, at du har tænkt over, hvem der skal med til din fødselsdag, og at de betyder noget helt særligt for dig.

Designet på invitationen

Vær kreativ med selve formen og designet på invitationen. Igen skal det være personligt, og det er en god idé, at designet fortæller noget om dig som person, eller som siger noget om den fest, du skal holde.

Skal du for eksempel holde en temafest til fødselsdagen, så lad designet på fødselsdagsinvitationen tage udgangspunkt i dét. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og alt er tilladt. Jo mere kreativ og nytænkende du er, des flere komplimenter vil du få for din invitation.