Fødselsdagsbilleder

0
1654
fødselsdagsbilleder

Derfor skal du inkludere et sødt billede eller to i dit fødselsdagskort til fødselaren

Ethvert fødselsdagskort skal være noget særligt, og det går altså ikke bare, at du skriver det, som alle de andre gør. Der skal gerne være et eller andet specielt over det kort, som du giver videre. Det kan du netop gøre ved at inkludere nogle fantastiske billeder til fødselaren – læs mere om, hvad du kan inkludere, og hvad det gør ved hilsenen!

Personligheden i kortet er vigtig

Noget af det, som vi alle husker fra vores fødselsdagskort er, når der bliver inkluderet noget helt personligt. Her snakker vi for eksempel et billede af dig og fødselaren – måske fra år tilbage.

For lige her, så kommer der til at være noget, som rører os alle lidt dybere. Det personlige i at få sådan en hilsen er sådan noget, som gør, at kortet ikke bare ender i skraldespanden, men faktisk bliver gemt.

Billeder siger mere end 1000 ord

Du kender citatet, og om det er helt rigtigt er svært at sige – men det er i hvert fald ikke helt forkert.

Ja, du kan jo skrive en hel masse ord og nærmest give en stil som kort. Men nogle gange, så er det bare et billede, som siger det hele – et billede, som fødselaren ikke har set eller måske har glemt, men som kan vække noget inde i dem.

Grin sammen med fødselaren

Men det behøver heller ikke være så højtideligt – hvad med at inkludere et sjovt billede, som fødselaren kommer til at grine af?

Et godt fødselsdagskort kan jo sagtens inkludere et billede af noget sjovt eller pinligt, som fødselaren kan se sig selv i, måske endda helt bogstaveligt. Igen, så gør det hilsenen mere personlig, og det betyder meget, når det kommer fra en person, som man holder af!