3 ideer til at spice fødselsdagsfesten op for vennerne

0
1144
fødselsdag og drukspil

Der findes mange måder, hvorpå du kan gøre din fødselsdagsfest en kende bedre. Hvis det er noget, du søger en smule inspiration til, så er du kommet til det rette sted.

Herunder finder du nemlig en række gode idéer, der kan bruges til netop dette formål. Derfor er der også én eller flere af nedenstående idéer, der kan bruges til din fødselsdagsfest. Det er gældende, uanset om det er en stor eller lille fest.

Sjove drukspil du kan lave til fødselsdagen med vennerne

1. Drukspil

Hvis der er noget, der altid kan sætte gang i en fødselsdagsfest, så er det drukspil. Der findes et væld af sjove drukspil, der kan sætte lidt mere tempo på en fødselsdagsfest, såfremt det er noget, der ønskes.

Her er det dog en god idé, at du sørger for at planlægge det til. Der skal ofte bruges rekvisitter af forskellige karakter til et drukspil, hvilket ofte er terninger eller kort.

2. Beer Pong

Dette punkt minder en smule om ovenstående. Det kræver dog lidt andre rekvisitter, og er af de fleste også betragtet som en kende mere, end blot et almindeligt drukspil.

Hvis I er samlet en gruppe venner eller veninder, så er dette et godt bud. Især hvis I godt kan lide, at der er lidt konkurrence med i det. Er I mange, så kan I dele jer op i hold, så I kan lave jeres egen lille turnering.

3. Temafest

Hvis du gerne vil gøre ekstra meget ud af din fødselsdag, så kan du vælge at holde en temafest. Det er vigtigt, at det er et tema, der er helt gennemført. Det skal kunne ses, at der er tale om en temafest i alt fra pynt til gæsternes kostumer.

Dertil skal du selvfølgelig også fortælle gæsterne, at der er tale om en temafest, så de skal møde udklædt op. Det er – uden tvivl – noget, der kan pifte din fødselsdagsfest lidt op.