3 søde hilsner til fødselsdag eller babyshoweret

0
1062
hilsner til fødselsdag og babyshower

Fødselsdage og babyshower er noget helt specielt, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at man får lavet en hilsen, som forhåbentlig aldrig bliver glemt, men nok mere gemt resten af deres liv. Derfor kan du her finde 3 ideer til en sød hilsen, som kan bruges til fødselsdagsfesten eller babyshoweret. 

Hvordan skriver man en god hilsen?

Hvis man skal skrive en god hilsen, er det vigtigt, man får det til at lyde personligt. Ikke mindst skal man virke glad og positiv, ellers er det ikke en hilsen, som man bliver specielt glad for, når man læser den. Det er vigtigt at ønske folk glæde.

Derfor er det vigtigt at få det hele med i samme hilsen. Det er også en god ide at håbe dem godt i fremtiden og have nogle komplimenter eller nævne søde ting om personen. Så det ikke bare bliver et navn og et tillykke, da det ikke rigtig er personligt, så derfor vil den ikke betyde noget.

Et babyshower kan måske være lidt anderledes. Hvis du er i tvivl om, hvad et babyshower er, så er du ikke den eneste, det kan du finde svar på på wikipedia. Det er jo trods alt små babyer, der ikke forstår sådan en hilsen, men om mange år, når de er ældre, vil de forstå.

Hvis du vil finde flere ideer til hvad du skal skrive i et babyshower kort, så læs her.

Her er 3 søde ideer

  • Hej søde. Jeg ønsker dig kæmpe tillykke med dagen, og jeg håber fremtiden bringer lige så meget lys og glæde, som du bringer mig. Jeg tænker på dig hver dag, du er det skønneste, der findes, og jeg håber jeg kommer til at se dig igen snart.
  • Hej min allersødeste lille ven. Det er en meget betydningsfuld dag, fyldt med en masse nye mennesker og oplevelser, og jeg er så glad for, jeg kan være her med dig. Håber du altid vil være den, du er, for det er lige præcis den, jeg elsker.
  • I dag er det kun din dag, og vi er alle glæde for at være her med dig. Kæmpe tillykke med den store dag. Jeg ser frem til mange gode år med dig, og jeg håber, du gør det samme.

Du kan selvfølgelig bruge en af disse 3 eller lade dig inspirer af dem og finde din helt egen unikke hilsen.

Husk at fødselsdage og babyshowers ikke nødvendigvis er så forskellige, og det kan man udnytte! Læs mere om babyshower ideer her.

Du kan læse mere om at skrive fødselsdagskort her.