Søde fødselsdagsord til kabale-elskeren

0
2018

Sådan kan du skrive en sød fødselsdagshilsen til kabale-elskeren

Fødselsdagshilsner og fødselsdagsgaver en måde at vise, at man holder af menneskerne i sit liv, og at man tænker på dem i sin travle hverdag. For mange mennesker er det derfor sådan set vigtigere, at deres fødselsdagshilsner indeholder en smule følelse og et kendskab til dem som person, end at der følger en eller anden dyr gave med.

Hvad end du giver gaver eller bare en lille hilsen på SMS, er det altså vigtigt, at du faktisk bruger lidt tid på det. Det skulle nemlig gerne vise, at du har tænkt over det, og at du har dem i tankerne. Hvis du nu for eksempel ved, at din gode ven godt kan lide at lægge kabaler om aftenen, så ville det jo være oplagt at bruge det i din hilsen til dem på deres fødselsdag.

Det kan faktisk være noget så banalt som at ønske dem en god fødselsdag for så at tilføje, at du håber på, at deres kabale går op i aften i anledning af den store dag. Er du omvendt mere i det poetiske hjørne, kan det også være, at du lader dig inspirere af sprogbrug fra spillekortenes eller kabalens verden i den lille hilsen, du sender afsted til dem. Du kan gøre de ekstra god ved at vise dem vej til fx en napoleon kabale her.

søde ord til fødselsdag

Giv din hilsen personlighed

Det vil med garanti sætte et smil på deres læber og få deres hjerter til at smelte hvis du skrive tillykke samt udtrykker et håb om, at de må beholde hjertet på det rette sted og klør på. Der er selvsagt mange muligheder, og du kender nu engang fødselaren bedst, og derfor vil du sandsynligvis også være den allerbedste til at skrive en fødselsdagshilsen til dem. Det kan jo være, at du husker noget særligt om dem, eller at I har oplevet noget sjovt sammen. I så fald er deres fødselsdagshilsen også et oplagt sted at skrive den slags, da det ellers kan virke en smule sentimentalt at skrive på årets andre dage.

Husk desuden på, at din fødselsdagshilsen til din yndlingskabaleelsker også gerne må indeholde nogle af dine egne karaktertræk. Det vil fødselaren med garanti sætte pris på, og de vil om noget bare blive mindet om, hvorfor I kan lide hinanden. Har du for eksempel en lidt tør og sarkastisk humor til hverdag, skal det selvfølgelig også skinne igennem i din fødselsdagshilsen. Det vil modtageren som sagt synes om. Kabaleelsker eller ej.