Gode gaveideer der både kan gives til fødselsdag og juleaften

0
1838

fødselsdagsgaver og julegaver

Jul og fødselsdag hænger uægteligt sammen, i og med at det er en dag, der er god for alle dem, der oplever dem! Her får du ideer til hvilke gaver, der kan benyttes som både julegaver og fødselsdagsgaver.

Julen står lige for døren. Det er nu at de sidste julegaver skal købes. Er du dog en af dem, som også har fødselsdage forude i kalenderen? Er du efterhånden ved at løbe tør for gaveideer midt i det store ræs? Så frygt ej, for der findes nemlig flere gode gaveideer, som både kan gives til fødselsdag og juleaften. 

Fødselsdagsgaven der altid falder i god jord

En gave som med sikkerhed ikke skal byttes, er et smykke – hvis du vel og mærket har størrelsen i orden.
Et smykke er en smuk og personlig gave, som du både kan give din kæreste og din mor. Et smykke kræver ikke en bestemt årstid, da det nemlig kan bæres hele året rundt. Hvad end det er tiltænkt en fødselsdags- eller julegave, er det et sikkert valg. Modtageren af smykket vil nemlig klart huske netop den fødselsdag eller den jul, hvor du gav hende det fine smykke.

Den kreative gave til jul og fødselsdag

Hvorfor ikke give en oplevelse til en du holder af? Der findes nemlig et hav af muligheder for gode oplevelser, som du kan dele med den person, du ønsker. Du kan vælge mellem alt fra en hyggelig biograftur til sus i maven og bungeejump. Og, så har du mulighed for at vælge den oplevelse, som passer ind i årstiden.
Du kan tilmed klare det hele online og slippe for gaveræset og de lange køer ude i butikkerne. Det bliver ikke nemmere!

Den der samler familien

En gave som enhver vil sætte pris på, er et spil. Der findes mange sjove spil for alle aldre og i forskellige prisklasser. Så, hvad end det er din 10-årige nevø eller din gamle bedstefar, du køber et spil til, er du med garanti sikret at finde et. Bliv inspireret til at sige glædelig jul her. Ligeledes kan du finde ideer til fødselsdagskort her.
Tag forbi din nærmeste bogforhandler og find det nyeste quizspil om året der gik, eller en ny udgave af gæt og grimasser. Eller, måske er et gruppespil, som samler hele familien rundt om fødselsdags- eller julebordet det oplagte valg? I juletiden er der oftest flere spil, som er på tilbud, så hold øjnene åbne.