Her finder du 3 gode ideer til en god fødselsdagsgave til gymnasieeleven

0
1723

Det at finde en fødselsdagsgave, kan være rigtig svært – især gaver til de unge gymnasieelever. For hvad der var trendy for et par måneder siden er ikke nødvendigvis trendy lige nu og her. Og dette kan gøre det yderst vanskeligt at vælge gave til de moderne unge mennesker som går på gymnasiet. 

pastedGraphic.png

Tænk over hvad modtageren kan lide

Dette i sig selv kan blive til en større udfordring, for hvad kan unge lide disse dage – det hele går så hurtigt, at det kan være svært for de forældre, bedsteforældre og andre voksne at følge med. Udover at give det der er på mode, er det vigtigt at man som afsender giver det ”rigtige” man har jo ikke lyst til at give nogle hotpants i gave som bedstemor – dette er mere en gave man giver veninde til veninde.

3 idéer til den unge lady

Første gave idé kan være et abonnement til https://inspo.dk/, som er en hjemmeside der specialisere sig i at hjælpe de unge studerende med at klare sig bedre i gymnasiet. Det kan nemlig aldrig være en dårlig gave at investere i fremtiden hos dem man holder af.

Anden gave idé kan være en parfume, det er altid en nem gave løsning. For hvilken som helt gymnasiepige du spørger vil aldrig have noget imod at få en parfume i gave. Det er nemlig super vigtigt at dufte dejligt og lækkert når de skal til alle de gymnasiefester i løbet af året. 

Tredje gave idé kan være et smukt smykke. Det er noget alle kvinder elsker, og de kan aldrig få nok af det – det kan jeg i hvert fald få enhver mand til at skrive under på. Flotte smykker koster faktisk ikke altid en bondegård, man kan finde moderne smykker helt ned til 200 kr. og lavere hvis man er rigtig heldig.

3 idéer til den unge herre

Første gave idé til den unge herre er gavekort til ginsmagning, dette er en super populær gave blandt de unge mænd. De vil nemlig alle sammen have styr på deres spiritus, og i denne tid hvor gin har fået super status blandt spiritus er dette nogle billige points til fame. 

Anden gave idé er hvide sneakers. Dette skulle man ikke tro som voksen, men på gymnasierne er der stor status over at have helt clean hvide sneakers. Og dette gælder ikke kun for sneakerheads, men generelt for alle de unge herre på ungdomsuddannelserne i Danmark.

Tredje og sidste gave idé er er et gavekort til spis-alt-hvad-du-kan. Dette bliver mere og mere trendy, der kan gå lidt konkurrence hos de unge mænd, men de har brug for at spise en masse når de rammer fitnesscenteret flere gange om ugen. De muskler kommer jo ikke fra al den alkohol som bliver slugt fredagaften men fra den gode mad. 

+ bonus gave idé til begge køn kan være en rørmaskine, nu når Den Store Bagedyst er blevet så populær. Derudover har de en når de endelig flyver fra reden