Hvordan laver du et fødselsdagskort til kanin-ejeren?

0
806

Et godt fødselsdagskort er specialdesignet til den person, som skal have kortet. I denne artikel giver vi dig ideer til, hvordan du laver kortet til kaninejeren. Husk at du også altid kan lægge noget kanin tilbehør med kortet.  

Der findes intet mere sødt end kaniner. De er søde, bløde og har de fineste ører. Kaninen har mange elementer, som fungerer rigtig godt på et kort.

Kanin-ørerne er vigtige

Kanin ørerne er et nemt kendetegn for kaninen. Derfor kan du bruge ørerne som kortets hoveddetalje. Du skal bruge 1 A4-ark papir i hvid. Det er smart, fordi det er noget, som de fleste har liggende. Du skal bøje papiret på langs. Fold papiret ud igen og bøj papiret på den anden sige og fold det ud igen. Nu skal du bruge buk nummer to som en vejledning til at lave kaninørerne. På toppen af forsiden af kortet skal du klippe kaninørerne ud. Toppen af bagsiden skal klippes helt af. Vi har prøvet at illustrere den nedenfor. Her er det den striblede linje, som skal klippes af. 

pastedGraphic.png

Kaninhalen skal man ikke glemme til fødselsdagskortet

Kaninhalen er et andet sødt og nemt kendetegn for kaninen. Derfor skal kaninhalen selvfølgelig også med på kortet. Og af den grund skal bagsiden af kortet selvfølgelig have en kaninhale. Kaninhalen laver du af garn. Garn er også noget, som de fleste har liggende. Herefter skal du bruge et stykke pap, der er 5 centimeter gange 3 centimeter. Du skal rulle garnet omkring pappet på den korte side. Når du har rullet 50 gange omkring pappet, så skal du tage rullen af og binde en knude på midten. Herefter klippes garvet over i toppen og bunden. Den fine hale limes på bagsiden af kortet. 

Man skal huske at fuldende kortet

På forsiden af kortet skal du huske og tegne øjne og næse. Øjnene skal være mandelformede og sorte. Næsen skal farves lyserød. Har du selv nogle gode ideer til hvordan kortet ellers skal pyntes, så er det bare at give den gas.