Sjov Tillykke med fødselsdagen

0
1899
sjov tillykke med fødselsdagen

Sådan skriver du en sjov tillykke med fødselsdagen til en heldig fødselar, der står dig nær!

Kender du nogen, der snart har fødselsdag, og kan du desværre ikke være der på dagen til at fejre dem, er det en rigtig god ide at sende et fødselsdagskort i stedet. Det viser dem, at du stadig har dem i dine tanker, og det giver dem et sjovt minde at holde fast i, som helt sikkert vil gøre dem glad, hver gang de genlæser det. 

Det kan godt være lidt svært at vide, præcis hvad man skal skrive i sådan et fødselsdagskort. Man vil jo ikke gøre det for simpelt, men der er heller ikke ligefrem plads til en hel roman i sådan et fødselsdagskort. Der er ikke engang plads til en kort novelle. 

Vil du gerne skrive et rigtig sjovt og unikt fødselsdagskort, så kan du i denne artikel finde nogle rigtig gode råd, der helt klart vil få dit fødselsdagskort til at udskille sig fra mængden. 

Gør det personligt når du siger tillykke med fødselsdagen

En god måde at gøre dit fødselsdagskort til noget særligt, er at skrive det specifikt til fødselaren. Skriver du overfladisk bliver fødselsdagskortet ikke personligt, og mens det godt nok viser, at du har tænkt på fødselaren, kommer det mere til at virke som en forbipasserende tanke, og ikke noget særligt. 

Bruger du i stedet personlige historie og oplevelser, kommer kortet til at betyde noget mere for fødselaren, og de vil helt sikkert også have det sjovt med at tænke tilbage på en masse af jeres gode minder. 

Du kan også gøre det personligt ved at skrive inside jokes eller gøre noget specielt ud af kortet, som en reference til noget I har været igennem sammen. Har I fx mødt hinanden gennem spejder eller en anden fritidsaktivitet, er der sikkert en sang eller en kampråb, som du kan refererer i kortet. Det giver fødselsdagskortet det ekstra pift, som gør det til noget helt specielt.  

Lav dit eget i stedet for at købe et i butikkerne

Skal det gøres endnu mere personligt, og vil du virkelig vise dem, at du tænker på dem, kan du hive limen og glitteren frem og lave dit helt eget fødselsdagskort. Det kan føles lidt barnligt at skulle sidde og klippe klistre, men det viser, at du har gjort lidt ekstra ud af det. 

Laver du dit eget fødselsdagskort, kan du virkelig også gøre det personligt. I de fleste fødselsdagskort du kan købe i butikkerne, står der allerede en fødselsdagshilsen udenpå, og til tider står der endda også en fødselsdagshilsen inde i kortet, hvor du så skal udfylde med navn. Det er ikke særlig personligt. 

Når du laver dit eget kort, bliver selv fødselsdagshilsenen ude på kortet til noget personligt, og giver dig en mulighed for endnu en reference til noget, som dig og fødselaren har oplevet sammen. 

Når du dekorerer kortet selv, er der også større sandsynlighed for at fødselaren ender med at gemme det, fordi det også bliver sjovt at se på.
Hvis vi alle gemte alle de butikskøbte fødselsdagskort, vi havde fået gennem årene, ville vi være ved at drukne i dem. 

Sig tillykke med fødselsdagen digitalt

En anden sjov ide til et fødselsdagskort, kan være at sende det digitalt. Du kan sende en video af dig selv og nogle af dig og fødselarens venner, og I kan indtale jeres hilsen på den måde. 

Fødselaren vil helt sikkert blive glad for at se jeres ansigter, og så er I på den måde alligevel lidt med til festen, selvom I desværre ikke kunne møde op personligt. 

Laver du en video giver det også et sjovt minde for dig at fødselaren at kigge tilbage på, når I begge er blevet ældre.